Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
apr 28, 2024

Zondag 28 april: Avondmaalsviering en gezamenlijk gebed

<span class="events-time-info">28 april<br>10:00 - 11:30</span>
Kerkgebouw Langebrug 63 Langebrug 63
Leiden, Netherlands
Contact us
Description

Tijdens deze dienst staat de viering van het avondmaal centraal. Of eigenlijk: het samen gedenken van wie Jezus voor ons is en wat hij voor ons gedaan heeft, wat we door het vieren van avondmaal symbolisch uitdrukken. Hoe mooi is het als iedereen zich vrij voelt om een bijdrage te leveren aan de dienst in de vorm van gebed, zang, overdenking, een getuigenis of misschien wel door samen even heel stil te zijn. Zo komen we altijd weer onder de indruk van Gods grootheid en merken we dat als wij ons op Hem richten, Hij er voor ons is en zichzelf laat zien.

Daarnaast willen we ook de tijd vinden om met elkaar te bidden en te danken. Je kunt gebedsonderwerpen van te voren inbrengen of tijdens de dienst. Samen brengen we wat ons bezig houdt, bij onze hemelse Vader.

We komen samen op de Langebrug 63. Voor degenen die daar niet aanwezig kunnen zijn, is er de mogelijkheid om de dienst via Zoom te volgen. De dienst duurt tot ongeveer half twaalf, waarna er ruim de tijd is om elkaar te spreken onder het genot van een kop koffie of thee.

 

Details

Date:
28 april
Time:
10:00 - 11:30
Kerkgebouw Langebrug 63 Langebrug 63
Leiden, Netherlands
+ Google Maps