Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
sep 17, 2023

Zondag 17 september: gastspreker John Lentink

<span class="events-time-info">17 september<br>10:00 - 12:00</span>
Kerkgebouw Langebrug 63 Langebrug 63
Leiden, Netherlands
Contact us
Description

Op zondag 17 september is John Lentink onze gastspreker. John is momenteel met zijn vrouw Viola en de kinderen met verlof in Nederland.

John en Viola Lentink vertrokken in 2011 naar Peru waar ze werkzaam zijn in het zendingsziekenhuis Diospi Suyana. John maakt echo’s, belastings-ECG, holter, röntgen en CT-scans bij patiënten. Viola heeft de eerste drie jaar in het laboratorium gewerkt. Sinds de geboorte van hun zoon Noah (2014) werkt ze op de administratie en regelt alle visa voor nieuwe zendelingen. Ze willen niet alleen arme Peruanen helpen door een betere gezondheidszorg, maar hen ook laten weten dat God van hen houdt en dat Jezus ook voor hen aan het kruis gestorven is. Ook zij kunnen eeuwig leven met God ontvangen. Naast het werk in het ziekenhuis zijn John en Viola ook actief in een lokale gemeente.

We komen samen op de Langebrug 63. Voor degenen die daar niet aanwezig kunnen zijn, is er de mogelijkheid om de dienst via Zoom te volgen. Een opname van de dienst kunt u na afloop op deze site vinden.

 

Details

Date:
17 september
Time:
10:00 - 12:00
Kerkgebouw Langebrug 63 Langebrug 63
Leiden, Netherlands
+ Google Maps